top of page
hastar.jpg

EN IDYLL I EN KULTURBYGD

I natursköna Kårsta håller ett nytt bostadsområde på att växa fram. Kårsta Park ligger mitt i ett anrikt kulturlandskap där skog och sjö samsas med öppna landskap. Omgivningarna erbjuder en mängd friluftsaktiviteter med golfbanor, hästgårdar och fiskesjöar. Allt detta med staden inom räckhåll.

kvarn.jpg
SparrenGK.jpg

Bostadsområdet Kårsta Park ligger i samhället Kårsta i Vallentuna kommun. Samtidigt som vi befinner oss i natursköna omgivningar på landet finns staden inom räckhåll. Via Roslagsbanan, buss eller bil tar du dig till Stockholm på 45 minuter. Till Norrtälje tar det en halvtimme.

Karstakarta_1.jpg
Kårsta_RB.jpg

Alldeles invid Kårsta Park ligger skolan med årskurs 1–6, förskola och Kårstas bibliotek. Nära skolan finns en fotbollsplan som spolas till is på vintern. Bara ett par hundra meter bort ligger Bergsjön som är en populär badsjö med brygga och strand. I skogarna runt om finns gott om lingon, blåbär och svamp.

Bygdens fotboll och andra friskvårdsaktiviteter sköts av GoIF Kåre, en ideell medlemsförening som driver anläggningen Kårevallen som ligger lättillgängligt för besökare och utövare. Centralt i Kårsta finns ett utegym.

Butiker och vårdcentral finns i Rimbo, endast en kvart bort med bil. ICA Brottby ligger strategiskt placerad med avfart från E18. Bygdegården driver en biograf med modern digital utrustning och är dessutom en perfekt lokal för möten, festarrangemang och andra evenemang.

Välkommen till Kårsta!

bottom of page